Sunday, January 4, 2009

Business Card ku yang baru!



Ini lah Business card ku yang baru. Telah di design kan oleh Halim Neurotic studio
Bila dah ada ni bertambah rasmilah aku sebagai Pengurus Operasi Zaisara. Keputusan yang diambil untuk menguruskan syarikat ni lepas tamat pengajian merupakan antara yang terbaik untuk masa depan syarikat dan diriku. Oh, ku bahagia!

Buat masa ni, produk Zaisara entp ialah
  • Biskut raya - sepanjang tahun.Nak tempah untuk hantaran dan hamper pun boleh. nak makan saje2 pun boleh.
video

  • Frozen Food - jualan sebelum bulan Ramadhan. ada karipap ayam, Karipap daging , mini Popia Sosej dll.
  • Dodol Kacang Merah - warisan keluarga sebelah Mak. Amat lazat.nyum-nyum.
  • Katering - Oderlah apa sahaja menu yang terlintas di fikiran anda. Insya Allah kami boleh realisasikannya. Harganya pun pasti memuaskan hati anda. Best Home Cooking.

4 comments:

sourplum said...

kami print sndr je bisnes kad

rimbunanHati said...

sy pun print sendiri jugak.design kwn sy. kan lain tu.ahha!

mie said...

tahniah..semoga maju ke hadapan..

nnt azmi promote..ehe~..~

Anonymous said...

Salam, kami dari www.bisneskad.com.my ingin menawarkan khidmat menerima tempahan KAD NAMA / BISNESKAD secara ONLINE.

Sekiranya anda berminat untuk kami mencetak kad anda, sila email kami di bisneskad@gmail.com.

Insya-Allah, harga kami antara yang termurah di Malaysia ini.